System

MB-45

Ett modernt aluminiumsystem för arkitektoniska inomhus element som inte kräver termisk isolering, t.ex. olika skiljeväggar, fönster, dörrar inklusive handdrivna och automatiska skjutdörrar, svängdörrar, förstugor, butiksfönster, inglasade kassadiskar, vitrinskåp eller spatiala konstruktioner. Konstruktionsdjup på fönsterprofiler blir: 45 mm (karm), 54 mm (båge), och för dörrar: 45 mm och 45 mm. Sådana profiler i karmen och bågen ger ett effekt av enhetlig yta sett utifrån.

System

MB-60

Ett modernt aluminiumsystem för arkitektoniska utomhus element som kräver termisk och ljudisolering, t.ex. olika fönster, dörrar, förstugor, butiksfönster, spatiala konstruktioner. I systemets används profiler med tre kammare. Konstruktionsdjup på fönsterprofiler blir: 60 mm (karm), 69 mm (båge), och för dörrar jämförbart: 60 mm och 60 mm.

System

MB-70

Ett modernt aluminiumsystem för arkitektoniska utomhus element som kräver termisk och ljudisolering, t.ex. olika fönster, dörrar, förstugor, butiksfönster, spatiala konstruktioner. I systemets används profiler med tre kammare. Konstruktionsdjup på fönsterprofiler blir: 70 mm (karm), 79 mm (båge), och för dörrar jämförbart: 70 mm och 70 mm.

System

MB-70HI

Konstruktionen för fönster- och dörrsystem med termisk barriär MB 70HI är baserat på beprövat, förbättrat och värdefull bassystem MB 70. Värmeisolering för ramar i dessa system är betydande högre än med bassystemer. UV för konstruktioner i MB 70HI systemet är mellan 1,11 och 2,3 W/m2K, beroende av profiler och tillbehör som används.

Vi är ett byggföretag med mångårig erfarenhet och ett gott rykte på marknaden. Vi erbjuder hög kvalité på våra tjänster och material och arbetar utifrån kundens önskemål.

Besökadress

Du kan boka ett besök på vårt kontor som befinner sig i Jordbro och där kan du se vår utställning på olika fönster/dörr samt kan du se olika mönster på glas sortiment.

A: Cementvägen 12, 136 50 Jordbro
T: 076-935 1159 | 073-557 0020
E: info@celmarbygg.se

Vill du bli uppringd?

    Fyll i nedan uppgifter om du vill att vi ska ringa upp dig.

    © 2024 Celmar Bygg AB. All rights reserved | Created by