bildgalleri

Våra senaste projekt

Lång Erfarenhet

Byggpartner

Alla våra medarbetare samt samarbetspartners har lång erfarenhet och teoretisk kunskap i botten, ett stort hjärta och engagemang – just detta gör att vi är din bästa byggpartner!


Glöm inte skattereduktion för hushållsnära tjänster! Från den 1 februari 2016 gäller nya regler 30% avdrag på din faktura.
Nöjd Kund Garanti
Nacka

KJELL & TRINE

Vi vill tacka er för ett väl utfört arbete med målningen av vårat hus. Vi är mycket nöjda med resultatet. Det känns som om vi har fått ett nytt hus. Tack till alla som har varit på plats och hjälpt till med både målning, putsning och montering av nya källarfönster (+ en del annat som dök upp under vägen). Allt har, enligt vår mening, utförts på ett mycket professionellt sätt. Vi kan varmt rekommendera celmar bygg till andra som vill ha hjälp med den här typen av jobb. Än en gång; tusen tack.
Sollentuna

Erik och Katarina

Jag vill bara tacka för det otroligt bra jobbet som Dawid och de andra killarna gjort. Det var en stor glädje att komma hem från jobbet och se huset ikväll. De har verkligen jobbat på bra och med glada miner hela tiden trots lite bekymmer med färg. Samarbetet med Dawid funkar perfekt och jag uppskattar verkligen hur han bryr sig om detaljer och inte ger sig förrän allt blir bra. Så vi är verkligen nöjda med hur fasaden har blivit, efter några veckors jobb. Otroligt bra jobbat, jättekul!
Täby

JOAKIM OCH ANKI

Vi tog hjälp av celmar bygg ab när vi skulle bygga ut och renovera vår villa under sommaren 2011. Från första till sista mötet kände vi att företaget gav intryck av seriositet och en genuin vilja att finna bra lösningar. Med ett team av kunniga och flexibla medarbetare har de hjälpt oss att skapa vårt drömhus! De har varit mycket bra att ha och att göra med. Vi vill gärna rekommendera dem.
optimera
k-rauta
hornbach
woody
beijerbygg
bauhaus
alcro