“Jag har vid flera tillfällen anlitat Celmar Bygg AB för arbeten på vårt hus i Stureby. De man har alltid varit lyhörda för våra önskemål, levererat med bra kvalitet och till ett konkurrenskraftigt pris.”

Johan, Stureby

“Vi tog hjälp av Celmar Bygg AB när vi skulle bygga ut och renovera vår villa under sommaren 2011. från första till sista mötet kände vi att företaget gav intryck av seriositet och en genuin vilja att finna bra lösningar. Jag vill gärna rekommendera dem.”

Joakim, Täby

“Jag vill bara tacka för det otroligt bra jobbet som Celmar Bygg AB gjort. Det var en stor glädje att komma hem från jobbet och se huset ikväll. Så vi är verkligen nöjda med hur fasaden har blivit, efter några veckors jobb. Otroligt bra jobbat, jättekul!”

Erik, Sollentuna

Vi är ett byggföretag med mångårig erfarenhet och ett gott rykte på marknaden. Vi erbjuder hög kvalité på våra tjänster och material och arbetar utifrån kundens önskemål.

Besökadress

Du kan boka ett besök på vårt kontor som befinner sig i Jordbro och där kan du se vår utställning på olika fönster/dörr samt kan du se olika mönster på glas sortiment.

A: Cementvägen 12, 136 50 Jordbro
T: 076-935 1159 | 073-557 0020
E: info@celmarbygg.se

Vill du bli uppringd?

    Fyll i nedan uppgifter om du vill att vi ska ringa upp dig.

    © 2024 Celmar Bygg AB. All rights reserved | Created by