NYA MÖJLIGHETER FÖR DITT HEM

ALUMINIUMFÖNSTER

Aluminium Fönster MB-45
FÖNSTERSYSTEMET

MB-45

Ett modernt aluminiumsystem för arkitektoniska inomhus element som inte kräver termisk isolering, t.ex. olika skiljeväggar, fönster, dörrar inklusive handdrivna och automatiska skjutdörrar, svängdörrar, förstugor, butiksfönster, inglasade kassadiskar, vitrinskåp eller spatiala konstruktioner. Konstruktionsdjup på fönsterprofiler blir: 45 mm (karm), 54 mm (båge), och för dörrar: 45 mm och 45 mm. Sådana profiler i karmen och bågen ger ett effekt av enhetlig yta sett utifrån.

Aluminium Fönster MB-60
FÖNSTERSYSTEMET

MB-60

Ett modernt aluminiumsystem för arkitektoniska utomhus element som kräver termisk och ljudisolering, t.ex. olika fönster, dörrar, förstugor, butiksfönster, spatiala konstruktioner. I systemets används profiler med tre kammare. Konstruktionsdjup på fönsterprofiler blir: 60 mm (karm), 69 mm (båge), och för dörrar jämförbart: 60 mm och 60 mm.

Aluminium Fönster MB-70
FÖNSTERSYSTEMET

MB-70

Ett modernt aluminiumsystem för arkitektoniska utomhus element som kräver termisk och ljudisolering, t.ex. olika fönster, dörrar, förstugor, butiksfönster, spatiala konstruktioner. I systemets används profiler med tre kammare. Konstruktionsdjup på fönsterprofiler blir: 70 mm (karm), 79 mm (båge), och för dörrar jämförbart: 70 mm och 70 mm.

Aluminium Fönster MB-70HI
FÖNSTERSYSTEMET

MB-70HI

Konstruktionen för fönster- och dörrsystem med termisk barriär MB 70HI är baserat på beprövat, förbättrat och värdefull bassystem MB 70. Värmeisolering för ramar i dessa system är betydande högre än med bassystemer. UV för konstruktioner i MB 70HI systemet är mellan 1,11 och 2,3 W/m2K, beroende av profiler och tillbehör som används.

BASFÄRGER

FÄRG

MÖNSTER
MÖNSTER
MÖNSTER
MÖNSTER
optimera
k-rauta
hornbach
woody
beijerbygg
bauhaus
alcro