NYA MÖJLIGHETER FÖR DITT HEM

TRÄ FÖNSTER

Trä Fönster

Fönster tillverkade av tall - och meranti-trä i Softline-systemet kännetecknas av ett modernt och estetiskt utseende. Detta är en effekt av den avrundande profilens fina form som gör att profilen är strömlinjeformad med slät och glänsande yta.

Fönster i Softline-Systemet är tillverkade av massivt trä vilken är limmat i tre skikt. Den är torkat till en grad som ger en lämplig fuktighet, garanterar bästa kvalitet och beständighet mot skevhet. Snickeriets varaktighet är ytterligare ökad till följd av impregnering och grundmålning.

Ramkanterna och fönsterbladens nedre kanter är skyddade med aluminium dropplister vilka linje samspelar med fönstrets mjuka konturer. Underhåll av träfönster är väldigt enkel och tar inte längre tid än rengöring.

moderna och

unika ut

Ett unikt mönster på trästrukturen påverkar fönstrets stil och gör att rummet ser charmigt och mysigt ut. möjligheter till diverse fönsterformer gör attt fönstren kan se moderna och unika ut. Softline miljövänliga fönster,energisnåla,funktionella och väldigt vackra.

Trä Fönster
Trä Fönster
Trä Fönster
NYA MÖJLIGHETER FÖR DITT HEM

TRÄDÖRRAR

Trä Fönster

Trä ytterdörrar i Softline-systemet är tillverkade av furu och meranti-trä som uppfyller inte bara estetiska krav utan även de tuffa byggstandarderna. Softlines signum är förfinade strömlinjeformade former med slät och glänsande yta som ger dess användare uppenbara fördelar. Ytterdörrarna Softline är limmade med tre skikt, med tjockleken 68 mm.

Dörrarnas livslängd förlängs ytterligare genom impregnering och grundmålning. Man kan välja bland ett flertal färger: lackbets med synlig trästruktur samt alla färger enligt RAL gör det möjligt att uppfylla även de mest krävande individuella önskningar. Till vänster finns endast några av de vanligaste färgerna på lackbets som kan användas för trädörrar.

BASFÄRGER

FÄRG

MÖNSTER
MÖNSTER
MÖNSTER
MÖNSTER
optimera
k-rauta
hornbach
woody
beijerbygg
bauhaus
alcro