Om oss

Byggföretag, totalentreprenad, tillbyggnad, nybyggnation, ombyggnad, renovering, Stockholm, Jordbro, Huddinge, celmarbygg.se
Byggföretag, totalentreprenad, tillbyggnad, nybyggnation, ombyggnad, renovering, Stockholm, Jordbro, Huddinge, celmarbygg.se
Celmar Bygg AB Byggföretag med

mångårig erfarenhet och ett gott rykte på marknaden.

Celmar Bygg AB är ett byggföretag med inriktning på renovering, ombyggnation samt tillbyggnation. År 2007 etablerades företaget som en enskild firma. Genom åren utförde vi många både större och mindre projekt. Detta ledde till att nu har vi många nöjda kunder.


Den 3 februari 2011 omvandlades Celmar Bygg till Celmar Bygg AB. I gruppen ingår specialiserade byggarbetare som är väl förtrogna med sitt arbete och som med stort engagemang åtar sig sina uppdrag. Förutom lång erfarenhet har vi även bred kunskap i både det praktiska och estetiska. Därför kan vi också ge tips och råd om vilket material man bör använda och hur man bäst hanterar det befintliga utrymmet.

Byggföretag, totalentreprenad, tillbyggnad, nybyggnation, ombyggnad, renovering, Stockholm, Jordbro, Huddinge, celmarbygg.se
Hög kvalitet

Transport och maskiner

Vår prioritet är tjänster av hög kvalitet till attraktiva priser. Vi utför renoveringsarbeten och nybyggnationer med material från kända tillverkare. Installationen utförs med den senaste och miljövänligaste tekniken. Detta gör att vi klarar av att leverera enligt de höga förväntningar som många av våra kunder har.

Vi som företag har ansvarsförsäkring hos Trygg Hansa med belopp på 20 000 000 kr. Vi har även egen lastbil med lastväxlare vilken gör oss oberoende av tredje part som i sin tur gör att bortforsling av t ex betong/jordmassor och alla materialtransporter görs mer effektiv och själva jobbet görs snabbt och effektiv.


Våra senaste projekt
Se Själv

Varför vi?

Kompetensnivån i företaget är hög och vi strävar efter att lära oss nya saker varje dag. Vi tar löpande del av nya tekniker, arbetsmetoder, material – ett genuint intresse för vårt hantverk gör att vi kan kalla oss för professionella fackmän. Vi och våra samarbetspartners innehar behörighetsutbildningar för att du som kund skall känna dig trygg att arbetet genomförs enligt svenska branschregler.
01

Kvalitetspolicy

Säkerställande av kvalitet genom hela byggprocessen är A och O i ett byggprojekt. Vi har en väl utarbetat rutin för kvalitetskontroll och vi följer svenska byggnormer samt branschrekommendationer. Du som kund skall kunna känna dig trygg med din investering.
02

Ansvar

Vi har ett helhetsansvar för våra byggprojekt oavsett om det är mindre renoveringar eller en nybyggnation och totalentreprenad. Vi har givetvis en allriskförsäkring via Trygg Hansa, men det viktigaste är att vi arbetar enligt föreskrivna metoder och regler samt jobbar med stor omtänksamhet.
03

Arbetsmiljö

Alla har rätt att må bra på sin arbetsplats och vårt arbete skall påverka närmiljön i så liten utsträckning som möjligt. Vi arbetar enligt vår interna arbetsmiljöplan som omfattar arbetsberedningar och riskbedömningar. Även byggmaterial väljs med hänsyn till miljöbelastning.