Nordiska Systemet

Fönster med kvalitet och design till rätt pris

Vårt breda fönster utbud innehåller även fönster i nordiska systemet TOP SWING, SIDE SWING, SIDE HUNG (utåtgående). Genom att använda trä som konstruktionsmaterial samt ett brett urval av lackfärger får varje utrymme en speciell, varm karaktär. Vi kan tillverka fönster med olika mått och valfri färg efter våra kunders individuella behov.

Effektiv Tätning

När det blåser trycks fönsterbladet mot packningen som finns i fönsterkarmen – detta gör att ju mer det blåser, desto tätare blir fönstret. Fönsterbladet kan svängas 180° vilket gör rengöringen av glasrutans yttre sida väldigt bekväm (fönstret spärras i detta läge).

Side Swing

Lösningarna är präglade av varumärkeskvalitet, utmärkt användarvänlighet och anpassningsbara tekniska- och bearbetningsegenskaper.

Top Swing

Lösningarna är präglade av varumärkeskvalitet, utmärkt användarvänlighet och anpassningsbara tekniska- och bearbetningsegenskaper.

Vi är ett byggföretag med mångårig erfarenhet och ett gott rykte på marknaden. Vi erbjuder hög kvalité på våra tjänster och material och arbetar utifrån kundens önskemål.

Besökadress

Du kan boka ett besök på vårt kontor som befinner sig i Jordbro och där kan du se vår utställning på olika fönster/dörr samt kan du se olika mönster på glas sortiment.

A: Cementvägen 12, 136 50 Jordbro
T: 076-935 1159 | 073-557 0020
E: info@celmarbygg.se

Vill du bli uppringd?

    Fyll i nedan uppgifter om du vill att vi ska ringa upp dig.

    © 2024 Celmar Bygg AB. All rights reserved | Created by