Om företaget

Mångårig erfarenhet och ett gott rykte på marknaden.

Celmar Bygg AB är ett byggföretag med inriktning på renovering, ombyggnation samt tillbyggnation. År 2007 etablerades företaget som en enskild firma. Genom åren utförde vi många både större och mindre projekt. Detta ledde till att nu har vi många nöjda kunder.

Den 3 februari 2011 omvandlades Celmar Bygg till Celmar Bygg AB. I gruppen ingår specialiserade byggarbetare som är väl förtrogna med sitt arbete och som med stort engagemang åtar sig sina uppdrag. Förutom lång erfarenhet har vi även bred kunskap i både det praktiska och estetiska. Därför kan vi också ge tips och råd om vilket material man bör använda och hur man bäst hanterar det befintliga utrymmet.

Vi på Celmar Bygg hjälper dig med olika tjänster inom markarbeten i Huddinge, Enskede, Stockholm, Haninge, Jordbro, Tyresö, Lidingö, Åkersberga, Solna, Täby, Södertälje, markarbeten Huddinge, markarbeten Enskede, markarbeten Stockholm, markarbeten Haninge, markarbeten Haninge, markarbeten Jordbro, markarbeten Tyresö, markarbeten Lidingö, markarbeten Åkersberga, markarbeten Solna, markarbeten Täby, markarbeten Södertälje, dränering Huddinge, dränering Enskede, dränering Stockholm, dränering Haninge, dränering Haninge, dränering Jordbro, dränering Tyresö, dränering Lidingö, dränering Åkersberga, dränering Solna, dränering Täby, dränering Södertälje, grundarbeten Huddinge, grundarbeten Enskede, grundarbeten Stockholm, grundarbeten Haninge, grundarbeten Haninge, grundarbeten Jordbro, grundarbeten Tyresö, grundarbeten Lidingö, grundarbeten Åkersberga, grundarbeten Solna, grundarbeten Täby, grundarbeten Södertälje
Transport och maskiner

Rätt maskin/er för uppdraget är en förutsättning för att lyckas med ett entreprenad- eller anläggningsprojekt. Vår stora styrka är vår kompetenta personal och vår breda maskinpark. Vi arbetar kontinuerligt med att minimera vår miljöpåverkan och hålla en så hög miljöstandard som möjligt. Därför satsar vi på en modern maskin- och fordonspark som håller miljökraven.

Vår prioritet är tjänster av hög kvalitet till attraktiva priser. Vi utför renoveringsarbeten och nybyggnationer med material från kända tillverkare. Installationen utförs med den senaste och miljövänligaste tekniken. Detta gör att vi klarar av att leverera enligt de höga förväntningar som många av våra kunder har. Vi som företag har ansvarsförsäkring hos Trygg Hansa med belopp på 20 000 000 kr.

Varför vi??

Kompetens

Kompetensnivån i företaget är hög och vi strävar efter att lära oss nya saker varje dag. Vi tar löpande del av nya tekniker, arbetsmetoder, material – ett genuint intresse för vårt hantverk gör att vi kan kalla oss för professionella fackmän. Vi och våra samarbetspartners innehar behörighetsutbildningar för att du som kund skall känna dig trygg att arbetet genomförs enligt svenska branschregler.

Säkerställande av kvalitet genom hela byggprocessen är A och O i ett byggprojekt. Vi har en väl utarbetat rutin för kvalitetskontroll och vi följer svenska byggnormer samt branschrekommendationer. Du som kund skall kunna känna dig trygg med din investering.

Vi har ett helhetsansvar för våra byggprojekt oavsett om det är mindre renoveringar eller en nybyggnation och totalentreprenad. Vi har givetvis en allriskförsäkring via Trygg Hansa, men det viktigaste är att vi arbetar enligt föreskrivna metoder och regler samt jobbar med stor omtänksamhet.

“Jag har vid flera tillfällen anlitat Celmar Bygg AB för arbeten på vårt hus i Stureby. De man har alltid varit lyhörda för våra önskemål, levererat med bra kvalitet och till ett konkurrenskraftigt pris.”

Johan, Stureby

“Vi tog hjälp av Celmar Bygg AB när vi skulle bygga ut och renovera vår villa under sommaren 2011. från första till sista mötet kände vi att företaget gav intryck av seriositet och en genuin vilja att finna bra lösningar. Jag vill gärna rekommendera dem.”

Joakim, Täby

“Jag vill bara tacka för det otroligt bra jobbet som Celmar Bygg AB gjort. Det var en stor glädje att komma hem från jobbet och se huset ikväll. Så vi är verkligen nöjda med hur fasaden har blivit, efter några veckors jobb. Otroligt bra jobbat, jättekul!”

Erik, Sollentuna

Vi är ett byggföretag med mångårig erfarenhet och ett gott rykte på marknaden. Vi erbjuder hög kvalité på våra tjänster och material och arbetar utifrån kundens önskemål.

Besökadress

Du kan boka ett besök på vårt kontor som befinner sig i Jordbro och där kan du se vår utställning på olika fönster/dörr samt kan du se olika mönster på glas sortiment.

A: Cementvägen 12, 136 50 Jordbro
T: 076-935 1159 | 073-557 0020
E: info@celmarbygg.se

Vill du bli uppringd?

    Fyll i nedan uppgifter om du vill att vi ska ringa upp dig.

    © 2024 Celmar Bygg AB. All rights reserved | Created by