PCV Fönster / Dörrar

Högsta kvalitet till lägsta pris

PVC har många användningsområden och är ett av de vanligaste byggnadsmaterialen. Till exempel: nästan alla rör som läggs ner i marken är tillverkade av PVC. Materialet påverkas inte av någon fukt, luft, röta eller rost. PVC är ett dött material som rör sig inte vid jämförelse till trä vilken kan expandera och krympa beroende på vädret. Dessutom är det återvinningsbart material och därmed ett miljövänligt val. Fönstren i vårt sortiment baseras på ett femkammarsystem med bredden 70 mm med utvändig tätning. Den varma profilen har skapats för kunder som vill ha det modernt och bekvämt. Profilens femkammarkonstruktion och en lämplig tätning för glasrutor och ram garanterar god stabilitet och utmärkt värmeisolering.

Våra Fönster

Underhållsfria fönster

Våra fönster är tillgängliga i diverse modeller och profilens avrundade form avspeglar de senaste trenderna på marknaden för PVC-fönster. Om du letar efter fönster till ett rimligt pris som uppfyller alla krav som ställs på moderna fönster är vi säkra på att vi har fönstren just för dig. För att tillfredställa våra kunders behov erbjuder vi två fönstersystem: Halvbeklädd och Icke beklädd (klassiskt.)

Femkammar Konstruktionen gör att man kan erhålla höga värmeisolering parametrar samt en utmärkt stabilitet: tack vare systemet för profilens invändiga kammare, tätningar samt användning av isolerrutor är det möjligt att minska energiförluster och sänka energikostnader.

Den speciella formen av epdm-tätningar och Dess placering i speciella kanaler och fåror Garanterar bästa isolering samt långvarig Användning.

Stål förstärkningar i armen och bladet ökar Fönstrets styvhet vilket har en väsentlig Betydelse vid stora konstruktioner.

PVC Dörrar

Ytterdörren är visitkortet för varje hus

Plast dörrar har helt enkelt ett annat namn för PVC. Materialet har fått utstå en del spott och spe genom åren, men faktum är att dagens modernt tillverkade PVC-plast ger minimalt avtryck på miljön. PVC är ett dött material som rör sig inte vid jämförelse till trä vilken kan expandera och krympa beroende på vädret. Dörrarna kan återvinnas och faktum är att Du kan ha dem i åratal utan underhåll. Detta gör PVC dörrar till ett bra alternativ.

Du kan boka ett besök på vårt kontor som befinner sig på Cementvägen 12 i Jordbro och där kan du se vår utställning på olika fönster/dörr samt kan du se olika mönster på glas sortiment.

Vi är ett byggföretag med mångårig erfarenhet och ett gott rykte på marknaden. Vi erbjuder hög kvalité på våra tjänster och material och arbetar utifrån kundens önskemål.

Besökadress

Du kan boka ett besök på vårt kontor som befinner sig i Jordbro och där kan du se vår utställning på olika fönster/dörr samt kan du se olika mönster på glas sortiment.

A: Cementvägen 12, 136 50 Jordbro
T: 076-935 1159 | 073-557 0020
E: info@celmarbygg.se

Vill du bli uppringd?

    Fyll i nedan uppgifter om du vill att vi ska ringa upp dig.

    © 2024 Celmar Bygg AB. All rights reserved | Created by