Staket

panelstängsel av högsta kvalitet

Byggföretag, totalentreprenad, tillbyggnad, nybyggnation, ombyggnad, renovering, Stockholm, Jordbro, Huddinge, celmarbygg.se

Detta är ett stängselsystem som skarvas löpande eller på stolpen. 3-trådspanelen passar anläggningar med höga krav på säkerhet och design. Det är den kraftigaste nätpanelen på marknaden och levereras i alla höjder. Systemet består av punktsvetsade nätmattor, stolpar samt fästdetaljer och kan kompletteras med grindsystem i samma nätfyllning.

Stolparna är tillverkade av fyrkantsrör för bästa stabilitet. Stolparna levereras med förborrade hål. Vid skarvning med skarvbleck behöver stolpen ej gjutas. Panelen fästes med krokskruv och brytmutter mot stolpen eller skarvas på stolpen med Alfa stolpen.

3D-Panel. Detta stängselsystem är under stark utveckling. Det är den populäraste stängseltypen ute i Europa. Den ger ett exklusivare intryck i förhållande till många andra sorters stängsel. Passar lika bra runt en industritomt som i ett villakvarter.

Staket

Våra produkter är av högsta kvalité och till bra pris.

staket av betong högsta kvalitet

Byggföretag, totalentreprenad, tillbyggnad, nybyggnation, ombyggnad, renovering, Stockholm, Jordbro, Huddinge, celmarbygg.se

Våra staket är en överlägsen produkt tillverkad av höghållfast betong och kännetecknas av en mängd olika stilar och former. Korrekt blandning och gjutning av betong, vibrering samt härdnings- och torkningsprocesser av varje element påverkar dess kvalitet. En annan fördel med våra produkter är användning av tjock armering. Dekorations delar i staketet är också förstärkta med armering. Förstärkta stolpar tål tunga laster. Allt detta innebär att produkterna är mer hållbara och motståndskraftiga mot sprickbildning. Vårt mål är att ge Dig ett stängsel av bästa kvalitet.

Betong staket är ett billigt alternativ med lång hållbarhet och fin för öga utseende. Betong staket används bl.a. för att markera tomtgräns, trädgårdar, skogar, fritidsmark samt industri område. Vi strävar efter att du som kund ska vara nöjd med din investering.

RING ELLER Fyll form

Kontakta oss för kostnadsfri offert.