VI ÄR EXPERTER PÅ

Våra tjänster

Nybyggnad – Tillbyggnad
Utomhusarbeten

Nybyggnad – Tillbyggnad

Vi bygger helt nya hus från grunden och renoverar befintliga. Vi har ett nätverk med arkitekter som kan hjälpa dig att rita upp just ditt drömhus, som passar dina behov och ekonomi. Vi arbetar med uppförande av färdiga projekt av större och mindre objekt, dvs. allt från flerfamiljsvillor till stugor och tillbyggnader av t.ex. garage. Vi utför ombyggnader i olika nivåer efter kundens önskemål och krav.

Mark och anläggning
Utomhusarbeten

Mark och anläggning

Vår tanke är att mark och finplaneringsarbeten är lika viktiga som själva huset. Vi erbjuder allt från dränering, gjutning av betongplattor, asfaltering, rörschakter till stenläggning, och anläggning av grönområden samt utomhusbelysning. Vi uppför även trädgårdsmurar och bygger altaner, trädäck samt terrasser.

Takarbeten
Utomhusarbeten

Takarbeten

Vi är proffs på takarbeten och vi arbetar enligt Hus AMA:s riktlinjer, vilket garanterar ett väl utfört arbete med rätt material. Vi åtar oss renoveringar av tak så väl som takarbeten vid nybyggnation, inklusive tilläggsisolering
av tak.

Grunder och betongarbeten
Utomhusarbeten

Grunder och betongarbeten

Allt inom betong – från formsättning till golvgjutning. Vi som arbetar med betongarbeten får ofta frågan om vad vi egentligen kan utföra. Svaret är i stort sett allt inom vårt område! På Celmar Bygg AB har vi kunskapen och möjligheten till att jobba med betong utifrån ett brett perspektiv. Vi har specialiserat oss på allt från formsättning och armering till betonggjutning.

Badrumsrenovering
Inomhusarbeten

Badrumsrenovering

Vi utför allt från applicering av tätskiktssystem enligt BBV och plattsättning, montage av golvvärme till uppsättning av porslin och badrumsinredning. Vi hjälper dig även med mysig och praktisk ljussättning i badrum. Vi arbetar enligt gällande branschregler för tätskikt i våtutrymmen.

Köksrenovering
Inomhusarbeten

Köksrenovering

Köket är husets hjärta men det är med hjärnan ett nytt kök bör planeras. Vi hjälper dig från start till slut dvs. från planering, design till samordning, montage och slutarbeten. Vi kan även tillhandahålla speciallösningar dvs. snickerier med icke standardmått.

Snickerier
Inomhusarbeten/Utomhusarbeten

Snickerier

Oavsätt om du behöver ett platsbyggt hyllsystem eller ett nytt kök, har vi idéerna och hantverket för att leverera den ultimata lösningen. Vi erbjuder våra kunder allt från trappor, skåpsnickerier till andra skräddarsydda lösningar i trä. Vi kan även designa och producera dina idéer – ingenting är omöjligt.

Måleriarbeten
Inomhusarbeten/Utomhusarbeten

Måleriarbeten

Vi utför allt inom målning, både utomhus och inomhus. Vi använder oss av olika målningstekniker och kan arbeta med specialmaterial som t.ex. epoxy eller lasering. Inom målerikategorin ingår även putsning och tapetsering.

image description
Utomhusarbeten

Trädgårdsteknik

Vi kan erbjuda kvalitetssäkra och miljövänliga lösningar såväl inom underhåll så som framtagning av nya trädgårdsmiljöer. Vi ritar och planerar trädgårdar hela vintern och är experter på det vi gör. Vi planerar och utför både små och stora trädgårdsprojekt - från en växt till en hel trädgård. Vi kan hjälpa till med trädgårdsskötsel: gräsklippning, grästrimning, vår- och höststädning, trädbeskärning, häckklippning, ogräsbekämpning, plantering av buskar, träd och blommor, m.m.

image description

Vi erbjuder en lyxig saltbastu är en perfekt plats att vila, koppla av och är bra för förebyggande hälsovård. Saltbastun är en kombination av värden av en finsk bastu med torr och varm luft och med utmärkta egenskaper av havssalt. Saltbastun kompenserar förluster som har man fick på grund av ogynnsamma levnadsvillkor genom att synlig förbättring kroppens många funktioner.

Varje år

arbete som VI utförts

2014
39
2015
28
2016
42
2017
53
member name
Tillbyggnad Skarpnäck
member name
Tillbyggnad Skarpnäck
member name
Tillbyggnad Skarpnäck
visa mer

på plats

optimera
k-rauta
hornbach
woody
beijerbygg
bauhaus
alcro