Trä Fönster / Dörrar

Högsta kvalitet till lägsta pris

Fönster tillverkade av tall - och meranti-trä i Softline-systemet kännetecknas av ett modernt och estetiskt utseende. Detta är en effekt av den avrundande profilens fina form som gör att profilen är strömlinjeformad med slät och glänsande yta. Fönster i Softline-Systemet är tillverkade av massivt trä vilken är limmat i tre skikt. Den är torkat till en grad som ger en lämplig fuktighet, garanterar bästa kvalitet och beständighet mot skevhet. Snickeriets varaktighet är ytterligare ökad till följd av impregnering och grundmålning.

Ramkanterna och fönsterbladens nedre kanter är skyddade med aluminium dropplister vilka linje samspelar med fönstrets mjuka konturer. Underhåll av träfönster är väldigt enkel och tar inte längre tid än rengöring.

Trädörrar

Ytterdörren är visitkortet för varje hus

Trä ytterdörrar i Softline-systemet är tillverkade av furu och meranti-trä som uppfyller inte bara estetiska krav utan även de tuffa byggstandarderna. Softlines signum är förfinade strömlinjeformade former med slät och glänsande yta som ger dess användare uppenbara fördelar. Ytterdörrarna Softline är limmade med tre skikt, med tjockleken 68 mm.

Dörrarnas livslängd förlängs ytterligare genom impregnering och grundmålning. Man kan välja bland ett flertal färger: lackbets med synlig trästruktur samt alla färger enligt RAL gör det möjligt att uppfylla även de mest krävande individuella önskningar. Till vänster finns endast några av de vanligaste färgerna på lackbets som kan användas för trädörrar.

Vi är ett byggföretag med mångårig erfarenhet och ett gott rykte på marknaden. Vi erbjuder hög kvalité på våra tjänster och material och arbetar utifrån kundens önskemål.

Besökadress

Du kan boka ett besök på vårt kontor som befinner sig i Jordbro och där kan du se vår utställning på olika fönster/dörr samt kan du se olika mönster på glas sortiment.

A: Cementvägen 12, 136 50 Jordbro
T: 076-935 1159 | 073-557 0020
E: info@celmarbygg.se

Vill du bli uppringd?

    Fyll i nedan uppgifter om du vill att vi ska ringa upp dig.

    © 2024 Celmar Bygg AB. All rights reserved | Created by